Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ki Hasan


FBS

Kana sastra Sunda teh ukur resep maca. Dumeh sok manggih Mangle gular-goler. Usum Internet sok ruang-riung dina forum diskusi elektronik. Sanggeus aya Facebook, manggih lapak Fiksimini Basa Sunda. Kalah milu resep.

Fikmin Karya Ki Hasan (305 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
241. 20-03-2012 Jagal 24 129 831
242. 19-03-2012 Pais Lele 51 150 1.071
243. 19-03-2012 Guru Jeung Murid 9 4 30
244. 17-03-2012 Nyungsi 7 8 50
245. 17-03-2012 Sabot Tuang Siang 26 100 733
246. 17-03-2012 Dua Lambar 23 100
Petingan
757
247. 16-03-2012 Cendol Leman Dawi 6 150 1.107
248. 15-03-2012 Aduh..., Ieueung...! 28 88 577
249. 15-03-2012 Nyaba 16 9 68
250. 14-03-2012 Terapi 19 152 1.128
251. 13-03-2012 Cucunguk 36 141 970
252. 12-03-2012 Nadoman 34 46 312
253. 11-03-2012 Bati Heureuy! 60 150
Petingan
1.207
254. 11-03-2012 Nyaneut 25 74 523
255. 10-03-2012 Nu Cinutrung Di Juru Imah 15 128 921
256. 10-03-2012 Tahlilan (revisi) 25 144 1.163
257. 10-03-2012 Tahlilan 50 173 1.413
258. 09-03-2012 'office Boy' 57 150 1.062
259. 07-03-2012 Mulang 29 119
Petingan
793
260. 07-03-2012 Meuntas Singapura-johor 31 150 938
261. 05-03-2012 Nganteng Kabel Pasuranteng 0 42 319
262. 05-03-2012 Nganteng Kabel Pasuranteng 27 42 319
263. 03-03-2012 Recet Manuk dina Nangka 0 88
Petingan
612
264. 26-02-2012 Sacangkir Cienteh 16 87 600
265. 24-02-2012 Wasiat Sunan Ambu 16 148 1.093
266. 24-02-2012 Rental 23 99 649
267. 22-02-2012 Protes Hp 16 39 267
268. 22-02-2012 Lengkah 10 9 64
269. 22-02-2012 Ngudag Kalangkang 14 58 431
270. 18-02-2012 Gilig 74 145
Petingan
1.026