Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ki Hasan


FBS

Kana sastra Sunda teh ukur resep maca. Dumeh sok manggih Mangle gular-goler. Usum Internet sok ruang-riung dina forum diskusi elektronik. Sanggeus aya Facebook, manggih lapak Fiksimini Basa Sunda. Kalah milu resep.

Fikmin Karya Ki Hasan (305 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
211. 04-06-2012 Beja Ti Camar 0 150
Petingan
1.111
212. 01-06-2012 Si Jékét Orange 0 150
Petingan
1.191
213. 31-05-2012 Balébat 0 117
Petingan
849
214. 27-05-2012 Entéh Pudina 0 150
Petingan
1.189
215. 23-05-2012 Takdir 0 151
Petingan
1.122
216. 22-05-2012 Balayar 0 150
Petingan
1.114
217. 21-05-2012 Tanjung Pérak 45 150
Petingan
1.141
218. 19-05-2012 Jalan Dulkampéng 7 104 753
219. 04-05-2012 Susug 49 129
Petingan
1.028
220. 27-04-2012 Juma'ahan Awal 0 150
Petingan
1.099
221. 26-04-2012 Malem Minggu 14 88 619
222. 25-04-2012 Lifestyle 14 105
Petingan
776
223. 22-04-2012 Salumpit 30 81
Petingan
588
224. 17-04-2012 Plong! 22 50 442
225. 12-04-2012 Tortilla Gandum 34 150
Petingan
1.070
226. 08-04-2012 Wrestling! 21 150 1.104
227. 05-04-2012 Jomlo 8 16 81
228. 04-04-2012 Malem Minggu 20 152 1.270
229. 29-03-2012 Hikayat Maénbal 19 150 1.132
230. 28-03-2012 Kuring 17 14 113
231. 27-03-2012 Sorangan 34 62 408
232. 26-03-2012 Beurit Gugat 6 92 654
233. 24-03-2012 Kiciwis 53 150 1.084
234. 23-03-2012 Tahlilan Awal 19 150
Petingan
1.028
235. 23-03-2012 Check-in 13 124
Petingan
844
236. 22-03-2012 Diajar Repeh 66 114 786
237. 22-03-2012 Global 11 6 47
238. 21-03-2012 Dokter 17 5 36
239. 21-03-2012 Munggahan 28 94 660
240. 20-03-2012 Terminator 28 129 829