Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ki Hasan


FBS

Kana sastra Sunda teh ukur resep maca. Dumeh sok manggih Mangle gular-goler. Usum Internet sok ruang-riung dina forum diskusi elektronik. Sanggeus aya Facebook, manggih lapak Fiksimini Basa Sunda. Kalah milu resep.

Fikmin Karya Ki Hasan (305 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
271. 07-02-2012 Turun Gunung 31 19 129
272. 06-02-2012 Ucing 25 106
Petingan
792
273. 31-01-2012 Nu Haliwu 11 70 464
274. 30-01-2012 Tapak 2 10 107 734
275. 28-01-2012 Tapak 1 13 146 932
276. 24-01-2012 Ki Sura 10 86
Petingan
579
277. 23-01-2012 Sarkanjut 34 75
Petingan
532
278. 20-01-2012 Jihad 33 138
Petingan
979
279. 20-01-2012 Basa Daerah 3 92 559
280. 11-01-2012 Nu Dipayung Tengah Peuting 0 95 695
281. 04-01-2012 Pagawe Tuladan 12 192 1.201
282. 02-01-2012 Koreak 4 96 713
283. 31-12-2011 Huntu Palsu 2 275 1.787
284. 30-12-2011 Matangpuluh 15 90 623
285. 28-12-2011 Panyeluk 15 77 561
286. 27-12-2011 Dot Dot Dot 2 111 716
287. 27-12-2011 Dot Dot Dot 3 111 716
288. 26-12-2011 Tetekon 6 87 548
289. 25-12-2011 Rusiah Bapa Kolot 11 263 1.448
290. 24-12-2011 Talatah Bapa Kolot 23 225 1.422
291. 24-12-2011 Ki Jamrong Boyong 8 134 930
292. 20-12-2011 Senso 11 125 827
293. 18-12-2011 Titisan Ekalaya 15 156 1.070
294. 16-12-2011 Bajigur Posmo 22 84 570
295. 15-12-2011 Pancakaki 9 97 723
296. 14-12-2011 Nasionalisme 17 91 632
297. 12-12-2011 MITOHA 15 31 216
298. 12-12-2011 Kasurupan 8 151 1.075
299. 11-12-2011 Takdir 23 8 73
300. 11-12-2011 Sehala 6 82 533