Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iwan Ruspéndi Sr.


FBS

Sim kuring padamel di hiji pausahaan swasta di Jakarta nu resep kana sastra Sunda.

Fikmin Karya Iwan Ruspéndi Sr. (49 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 27-12-2012 Diajar Mikmin 0 117 825
32. 26-12-2012 Nu Keketrok 7 95 680
33. 20-12-2012 Asah 3 2 9
34. 10-12-2012 Kueh Nastar 0 136 928
35. 04-12-2012 Pidato 0 94
Petingan
646
36. 27-11-2012 Tumanya 0 118 808
37. 11-11-2012 11 November 0 59 343
38. 21-09-2012 Kilang Minyak 0 94 595
39. 18-09-2012 Di Jalan 0 200 1.343
40. 18-08-2012 Mudik 0 106 687
41. 15-08-2012 Paskibra 0 125 842
42. 15-08-2012 Sanglir 0 21 139
43. 13-08-2012 Nyiar Inspirasi 0 107 732
44. 13-08-2012 Niat Jahat 0 74 484
45. 12-08-2012 Nu Hirup Nyorangan 0 69 452
46. 11-08-2012 Teu Nyangka 0 113 731
47. 11-08-2012 Poto Hariring Jomlo 0 36 246
48. 10-08-2012 Lebaran Kelabu 0 60 421
49. 10-08-2012 Panggih Deui 0 80 507