Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ed Jénura


FBS

nyaeta nami sanes kangge Endah Dinda Jenura.

Fikmin Karya Ed Jénura (25 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-12-2014 Dongeng Bari 0 129 904
2. 12-11-2014 Gagambaran 0 113 891
3. 31-10-2014 DongÉng 0 138
Petingan
1.046
4. 21-10-2014 Jackpot 0 134
Petingan
1.018
5. 25-09-2014 Lidig 0 103
Petingan
758
6. 21-09-2014 Geuleuh 0 122
Petingan
871
7. 11-07-2014 Nyungsi Pasini* 0 148
Petingan
1.171
8. 24-06-2014 Rawayan 0 132
Petingan
995
9. 17-06-2013 Nu Tunggang Lambak 0 132
Petingan
1.160
10. 16-04-2013 Nyaah 0 137
Petingan
1.065
11. 09-04-2013 Hirup 0 21 170
12. 06-04-2013 Panangan Bapa 0 139
Petingan
1.123
13. 30-03-2013 Keur Zi 0 114
Petingan
796
14. 22-03-2013 Kalangkang 0 130
Petingan
1.109
15. 25-02-2013 Mulang Tarima 0 119
Petingan
918
16. 30-01-2013 Nu Nulis 64 104
Petingan
865
17. 29-12-2012 Gudang Statsion Urut 37 121
Petingan
1.079
18. 22-12-2012 Ceuli 66 148
Petingan
1.124
19. 12-12-2012 Riweuh 42 138
Petingan
1.248
20. 08-12-2012 Malem Minggu 46 119
Petingan
841
21. 09-11-2012 Elena 0 147
Petingan
1.101
22. 05-11-2012 Makuta 0 51
Petingan
376
23. 04-11-2012 Peuting Pahang 0 126 968
24. 05-10-2012 Laut 0 120
Petingan
912
25. 26-09-2012 Sasarap 0 91 613