Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dewi Ratna Damayanti


FBS

Osok teterekelan, nyeuseup hawa seger pagunungan, sakapeung rerengkenekan, da karesep teh kana olah raga. Aktif di salahsawios kleub olah raga. Sadidinten mah janten ibu rumah tangga. Lebet FBS kajurung ku hoyong diajar basa Sunda. Da rumaos, sok sanaos pituin Sunda bari rorompok caket sawah, namung nyanggem basa Sunda teh teu patos sae. Kantenan kedah kurang-karang mah. Sajabi ti eta hoyong nambihan baraya.

Fikmin Karya Dewi Ratna Damayanti (65 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 28-03-2012 Huhujanan 29 66 492
62. 23-03-2012 Reuni 63 79 523
63. 14-03-2012 Bebene Kang Godi 23 45 310
64. 27-02-2012 Sorangan 25 54 397
65. 27-02-2012 Sorangan 0 56 403