Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dewi Ratna Damayanti


FBS

Osok teterekelan, nyeuseup hawa seger pagunungan, sakapeung rerengkenekan, da karesep teh kana olah raga. Aktif di salahsawios kleub olah raga. Sadidinten mah janten ibu rumah tangga. Lebet FBS kajurung ku hoyong diajar basa Sunda. Da rumaos, sok sanaos pituin Sunda bari rorompok caket sawah, namung nyanggem basa Sunda teh teu patos sae. Kantenan kedah kurang-karang mah. Sajabi ti eta hoyong nambihan baraya.

Fikmin Karya Dewi Ratna Damayanti (65 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 29-11-2012 Rangsak 0 54 420
32. 15-11-2012 Guyang Getih 0 31 195
33. 05-11-2012 Ngagugat Ajal 0 131
Petingan
1.015
34. 23-10-2012 Cag! 0 95
Petingan
708
35. 18-10-2012 Peuting Nu Hideung 0 77
Petingan
613
36. 12-10-2012 Pasir Langit 0 58
Petingan
393
37. 12-10-2012 Pasir Langit 0 58 398
38. 30-09-2012 Basa Uing Andiprek 0 94
Petingan
708
39. 18-09-2012 Muru Kuburan 0 83
Petingan
621
40. 02-09-2012 Puseur Talaga 0 67
Petingan
557
41. 26-08-2012 Moksa 0 12 81
42. 22-08-2012 Kasono Nu Ngabebela 0 37 302
43. 11-07-2012 NgÉngklak Lumar 58 61 409
44. 10-07-2012 Racun Lumar 71 61
Petingan
486
45. 08-07-2012 Nu Tinggaleun Di Kawali 60 13 93
46. 04-07-2012 Hujan Panon 91 105
Petingan
725
47. 26-06-2012 Ngajoprak Tiwas 0 91 695
48. 23-06-2012 Tikosewad 0 62 528
49. 11-06-2012 PoÉ Katujuh 0 126
Petingan
954
50. 05-06-2012 Dikepung SandÉkala 0 104
Petingan
871
51. 01-06-2012 BangkÉ Sirah 0 124
Petingan
883
52. 20-05-2012 Lain Kamasutra 86 80
Petingan
580
53. 12-05-2012 Peuting Beuki Koredas 0 96 695
54. 06-05-2012 Direcah Ajag 64 118
Petingan
884
55. 30-04-2012 Fragmen Simpe 66 41 292
56. 21-04-2012 Anaking 40 177 1.172
57. 16-04-2012 ... 30 52 330
58. 03-04-2012 Bangsat Kampung 105 70 488
59. 02-04-2012 Bingung 39 21 159
60. 28-03-2012 Galow 56 55 421