Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ahmad Fawzy Imron


FBS

Kagiatan sadidinten, ngajar alip-alipan di madrasah. Oge janten bapa ti opat anak.

Katuangan nu paling dipikaresep : hui boled sareng seupan cau.

Fikmin Karya Ahmad Fawzy Imron (534 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 15-12-2013 The Hobbit 0 141 1.047
92. 12-12-2013 Palawan 0 135
Petingan
943
93. 01-12-2013 Ki Andilawa 16 0 138 1.009
94. 29-11-2013 Guligah 0 80 608
95. 22-11-2013 Nu Diturih Wanci 0 92 682
96. 12-11-2013 Dina Tiisna Mangsa 0 101 732
97. 05-11-2013 Di Jabal Tsur 0 156
Petingan
1.075
98. 22-10-2013 Pertelon 0 125
Petingan
871
99. 09-10-2013 Hariring Tiis 0 113 796
100. 05-10-2013 Satutas Nataan Carita 0 96 694
101. 03-10-2013 Cupu 0 148 1.078
102. 30-09-2013 Serangoon 2 0 137 940
103. 29-09-2013 Dinten Tadi 0 101 721
104. 24-09-2013 Tamba 0 108 731
105. 23-09-2013 Peuntaseun Taman Sari 0 108 780
106. 20-09-2013 Handapeun Purnama Pisan 0 98 667
107. 17-09-2013 Serangoon 0 106 778
108. 12-09-2013 Piki 0 52 432
109. 09-09-2013 Pamuka Tulak 0 72 584
110. 02-09-2013 020913 0 111 782
111. 31-08-2013 Di Sindang Sari 0 127 904
112. 29-08-2013 1992 0 110 761
113. 22-08-2013 Nu Mulang Mawa Kalewang 0 126 950
114. 21-08-2013 Istirah 0 139
Petingan
1.054
115. 18-08-2013 Litel Hiro 0 138 1.027
116. 14-08-2013 Tambak Baya 0 147
Petingan
1.080
117. 06-08-2013 Salaksa Simpé 0 100
Petingan
773
118. 02-08-2013 Saepi 0 127
Petingan
862
119. 01-08-2013 Wening 4 0 158
Petingan
1.088
120. 31-07-2013 Salancar 0 76 595