Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ahmad Fawzy Imron


FBS

Kagiatan sadidinten, ngajar alip-alipan di madrasah. Oge janten bapa ti opat anak.

Katuangan nu paling dipikaresep : hui boled sareng seupan cau.

Fikmin Karya Ahmad Fawzy Imron (534 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 04-06-2014 Kabita 0 132 929
62. 29-05-2014 Ukur Bisa Tungkul 0 133 922
63. 22-05-2014 Sesah Robihna 0 150
Petingan
994
64. 18-05-2014 Simpé 0 142
Petingan
948
65. 14-05-2014 Di Ciwasiat 0 140 1.016
66. 05-05-2014 Nu Pernah Leungit 0 144
Petingan
1.083
67. 30-04-2014 :-( 0 131 928
68. 25-04-2014 Transcendence 0 110 837
69. 21-04-2014 Sona 0 125 851
70. 18-04-2014 Tarajé 0 117 840
71. 30-03-2014 Cianda 0 123 932
72. 23-03-2014 Mahadéwa 0 122 905
73. 18-03-2014 Tina S Kana É 0 108 786
74. 16-03-2014 Roshéfa 0 132 960
75. 13-03-2014 Nu Kateuteup 0 126 973
76. 05-03-2014 Qordon Hasana 2 0 149 1.059
77. 28-02-2014 Bulan 0 121 821
78. 20-02-2014 Katapang 0 144 1.011
79. 12-02-2014 Di Jalak 0 124 911
80. 03-02-2014 Lalampahan Simpé 0 138
Petingan
1.010
81. 27-01-2014 Soca 0 149 1.062
82. 25-01-2014 Lengis Girimis 0 90 684
83. 22-01-2014 Wadal 0 140
Petingan
953
84. 20-01-2014 Sindang Sari 0 153
Petingan
1.136
85. 17-01-2014 Jeung Sabenerna 0 130
Petingan
886
86. 10-01-2014 Carita Keur Anjeun 0 125 907
87. 31-12-2013 Tungtung Taun 0 129 899
88. 28-12-2013 Blue Dadaha 0 125 960
89. 25-12-2013 Carita Nu Can Cacap 0 134
Petingan
1.021
90. 19-12-2013 Aweu Aweu 0 155
Petingan
1.060