Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Lugiena De


FBS

Alumni Jurusan Basa Sunda UPI. Nulis dina sawatara media. Karesepna lalajo mengbal. Resep ka kabeh kleup mengbal anu aya di sakuliah dunya, iwal Real Madrid, MU, Inter Milan, jeung tangtu bae... Persija.

Fikmin Karya Lugiena De (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 07-12-2011 Binatu 3 20 149
32. 19-11-2011 Nyampeur 16 33 222
33. 15-11-2011 Nyanyi 14 13 101
34. 08-11-2011 Haté Awéwé 13 67 491
35. 05-11-2011 Sangkakala 15 39 299
36. 30-10-2011 Mimi Cucu 6 54 343
37. 29-09-2011 Fikmin 12 52 368
38. 28-09-2011 Nyuling 2 19 137