Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • R Okke Chandra


FBS

Nembe 22 taun damel di PT Badak, ayeuna mah nuju dipercanten janten Change Management Officer ku perusahaan, hobby : Golf, Fotografi, Selam, Musik Jazz, Musik Tradisional, jeung sajabina.

Fikmin Karya R Okke Chandra (105 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 12-02-2012 Naon Bedana 17 13 69
92. 11-02-2012 Apes 13 92 546
93. 10-02-2012 Korupsi 5 89 505
94. 10-02-2012 Awewe Matre 0 144 968
95. 10-02-2012 Obrolan Kafe 10 155 980
96. 10-02-2012 Di Kantor 6 150 940
97. 10-02-2012 Hanjakal 9 155 1.028
98. 09-02-2012 Salingkuh Na Nyi Imas 13 220 1.428
99. 09-02-2012 Salingkuh Na Si Akang 32 267 1.734
100. 08-02-2012 Basa Sunda 8 265 1.723
101. 07-02-2012 Heuay 20 57 307
102. 06-02-2012 Sholehah 2 386 2.271
103. 05-02-2012 Urang Sunda 34 44 298
104. 03-02-2012 Golf 6 81 468
105. 03-02-2012 Surat Keur Pun Bojo 4 225 1.413