Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • R Okke Chandra


FBS

Nembe 22 taun damel di PT Badak, ayeuna mah nuju dipercanten janten Change Management Officer ku perusahaan, hobby : Golf, Fotografi, Selam, Musik Jazz, Musik Tradisional, jeung sajabina.

Fikmin Karya R Okke Chandra (105 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 29-02-2012 Geulis 13 125 797
62. 26-02-2012 Teu Hanjakal 19 241 1.428
63. 24-02-2012 Sundanese Slang 3 41 258
64. 24-02-2012 Bingung 8 64 427
65. 23-02-2012 Kabayang 62 147 918
66. 22-02-2012 Jurig Siah! 6 56 376
67. 22-02-2012 Balada Preman Jawara 9 34 243
68. 22-02-2012 Teu Akur 9 23 132
69. 20-02-2012 Surat Keur Urang Sarerea 11 153 1.108
70. 20-02-2012 Teu Boga Kawani 5 131 950
71. 19-02-2012 Colenak 29 35 211
72. 18-02-2012 Naon 8 4 24
73. 18-02-2012 Pelet Arjuna Asihan 3 155 1.026
74. 18-02-2012 Mere Conto 6 99 593
75. 17-02-2012 Ambek 6 27 190
76. 16-02-2012 Kasatiaan Ii 4 94 628
77. 16-02-2012 Kasatiaan 4 97 639
78. 16-02-2012 Katubruk Sapedah 8 150 910
79. 16-02-2012 Duren 7 64 440
80. 15-02-2012 Timburu 2 67 433
81. 15-02-2012 Hejo 13 18 109
82. 14-02-2012 Sono Ka Bapa 3 102 687
83. 14-02-2012 Percumah 3 154 1.142
84. 13-02-2012 Beuratna Nandang Katresna 5 73 636
85. 13-02-2012 Gawe Sapopoe 1 152 1.055
86. 13-02-2012 Kanibal 5 62 383
87. 12-02-2012 Amburadul 6 61 390
88. 12-02-2012 Era 2 151 964
89. 12-02-2012 Nurustunjung 11 85 549
90. 12-02-2012 Pamali 2 111 691