Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Uzanx Boam


FBS

Kuring teh rek nulis deui
ngajembarkeun anu nyumput jeung luput
tapina na sela-sela paragraf,na kopi,na kuntung,na asbak,ukur ngaran anjeun nu teu surti-surti

Fikmin Karya Uzanx Boam (275 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 12-05-2012 Aji Pancasona 0 65 441
62. 12-05-2012 Ènog Sagédé Gajah 0 98 670
63. 11-05-2012 Dano Bandung 0 125 907
64. 10-05-2012 Kapakan 0 37 297
65. 10-05-2012 Gering Galingging 5 28 232
66. 07-05-2012 Carita Isuk 1 2 89 586
67. 07-05-2012 Carita Isuk 1 0 74 601
68. 07-05-2012 Muru Subuh 2 65 523
69. 07-05-2012 Eunteung 2 74 619
70. 07-05-2012 Imut Bulan 0 61 465
71. 05-05-2012 Sésémplékan 6 45 365
72. 05-05-2012 Digadékeun 0 60 461
73. 02-05-2012 Boeh 13 99 755
74. 30-04-2012 Cetting 7 104 670
75. 30-04-2012 Nelengnengkung 0 38 392
76. 30-04-2012 Jampe Mependé 0 35 276
77. 30-04-2012 Keueung 4 34 261
78. 30-04-2012 Nineung 0 36 262
79. 29-04-2012 Satutas Panggih 0 57 474
80. 29-04-2012 Pingping 2 14 120
81. 29-04-2012 Poèk 0 33 280
82. 29-04-2012 Undian 8 89 700
83. 28-04-2012 Ngadago Jungjunan 20 14 126
84. 27-04-2012 Sakècap 9 70 542
85. 22-04-2012 Cicing Dina Bulan 0 58 485
86. 14-04-2012 Teu Ngarti 19 46 336
87. 11-04-2012 Poto Kameumeut 0 25 181
88. 08-04-2012 Puputon Sanubari 0 65 506
89. 02-04-2012 Jalan Satapak 6 44 340
90. 02-04-2012 Dayang Sumbi 8 74 564