Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Uzanx Boam


FBS

Kuring teh rek nulis deui
ngajembarkeun anu nyumput jeung luput
tapina na sela-sela paragraf,na kopi,na kuntung,na asbak,ukur ngaran anjeun nu teu surti-surti

Fikmin Karya Uzanx Boam (275 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 23-10-2012 Cikopi 0 53 400
32. 23-10-2012 Cikopi 0 53 400
33. 18-10-2012 Hiji Ngaran 0 41 306
34. 18-10-2012 Antara Anjeun Jeung Aksara Nu Ku Hujan Disimbeuhkeun 0 44 388
35. 07-09-2012 Gunung Bitu 0 86 636
36. 03-09-2012 Kalangkang Girimis 0 26 205
37. 15-08-2012 Silet 0 13 78
38. 13-08-2012 Ucing-ucingan 0 34 271
39. 13-08-2012 Diseungseurikeun Bulan 0 40 251
40. 03-08-2012 Surat Panungtung Ti Simanehna 0 70 476
41. 03-08-2012 Muyung 0 71 512
42. 03-08-2012 Nyumput 0 16 109
43. 03-08-2012 Kultum [kukulutus Tujuh Menit] 0 40 360
44. 25-07-2012 Tatangga 0 90 587
45. 10-07-2012 Lengkah Sareupna 0 26 228
46. 10-07-2012 Seja Satia 5 46 311
47. 10-07-2012 Teu Pahung 9 31 224
48. 08-07-2012 Jagal Hayam 15 40 334
49. 08-07-2012 Jagal Hayam 0 40 335
50. 03-07-2012 Anggang Kamelang <3 12 54 419
51. 03-07-2012 Nagri Nyingcѐt 0 60 419
52. 18-06-2012 Hariwang 0 48 315
53. 17-06-2012 Percaya 0 20 144
54. 03-06-2012 Lalaki Sajati 0 86 628
55. 26-05-2012 Jangjang Si Ujang 0 152 990
56. 23-05-2012 Bulan Cangra Di Langit Lembang 0 83 605
57. 22-05-2012 Ulin Ka Basisir 0 63 455
58. 19-05-2012 Omat,mun Seug Anjeun Maca 19 56 366
59. 18-05-2012 Sakadang Bentar 2 93 659
60. 17-05-2012 Beurat Bogohna 8 29 182