Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ganjar Kurnia


FBS

Uing mah lain sasaha, anu pangnyahona ka diri uing, iwal ti diri uing sorangeun.

Fikmin Karya Ganjar Kurnia (179 Naskah)


1...3456<<<
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
151. 04-11-2011 Fikmin 16 60 517
152. 02-11-2011 Sangkala 0 57 434
153. 23-10-2011 Huntu 14 51 369
154. 20-10-2011 Kuring Lain Pahlawan 13 85 658
155. 17-10-2011 Insap 0 81 629
156. 16-10-2011 Nipu 0 52 405
157. 14-10-2011 Nu Maranggul Pacul 10 50 419
158. 12-10-2011 Goreng Sangka 7 38 314
159. 12-10-2011 Rusiah 2 69 509
160. 11-10-2011 Nelasan Manéh 5 37 323
161. 10-10-2011 Ngarasa 2 106 794
162. 07-10-2011 Obrolan Warem 4 33 223
163. 05-10-2011 Owah 13 34 303
164. 05-10-2011 Tibra 4 11 87
165. 04-10-2011 Batara L??boy 10 135 1.150
166. 04-10-2011 Saprak 11 32 265
167. 03-10-2011 Pabeulit 7 65 593
168. 03-10-2011 Sieun 5 36 284
169. 02-10-2011 Berjamaah 4 84 652
170. 02-10-2011 Konci 8 69 502
171. 01-10-2011 Od 1 19 144
172. 01-10-2011 Ateul 1 59 465
173. 01-10-2011 Salingkuh 14 24 144
174. 29-09-2011 Gapleh 3 6 45
175. 29-09-2011 Amal Panungtung 3 37 251
176. 28-09-2011 Kuciwa 0 15 99
177. 28-09-2011 Can Kacumponan 4 20 161
178. 28-09-2011 Urus 4 9 59
179. 28-09-2011 Era 7 10 70