Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ganjar Kurnia


FBS

Uing mah lain sasaha, anu pangnyahona ka diri uing, iwal ti diri uing sorangeun.

Fikmin Karya Ganjar Kurnia (179 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 21-03-2013 Anu Kabayang 0 169
Petingan
1.241
62. 19-03-2013 Ubar Wirid 0 102
Petingan
858
63. 19-02-2013 GorÉhÉl 0 141
Petingan
1.047
64. 14-02-2013 Sekarang – Itulah 0 185
Petingan
1.470
65. 19-12-2012 Asah 53 3 21
66. 13-12-2012 Dalang Pamungkas 2 20 74
Petingan
635
67. 12-12-2012 Dalang Pamungkas 25 108
Petingan
845
68. 05-12-2012 Miyuni 0 88 650
69. 04-12-2012 Brondong 0 113 881
70. 03-12-2012 Teu Acan 0 92 754
71. 02-12-2012 Teu Khusu 0 39 312
72. 30-11-2012 Taun 2300 0 109 1.127
73. 29-11-2012 Réréongan 0 78 524
74. 29-11-2012 Guha Lalay 0 203 1.536
75. 27-11-2012 Mabrur 0 141
Petingan
985
76. 26-11-2012 PangÉling-ngÉling 0 55 441
77. 13-11-2012 Kasarung 0 133 1.008
78. 12-11-2012 NgÉtÉng 0 81 628
79. 22-10-2012 ÉlÉh 0 51
Petingan
406
80. 18-10-2012 Bolay 0 52
Petingan
423
81. 13-08-2012 Ayeuna-ayeuna 0 140
Petingan
1.044
82. 12-08-2012 Dua Zah 0 136
Petingan
1.050
83. 10-08-2012 Antara Sieun Jeung Éra 0 109
Petingan
878
84. 04-08-2012 Dua Jilid 0 168
Petingan
1.267
85. 04-05-2012 Balitungan 20 60 506
86. 02-05-2012 Wanter 29 14 100
87. 29-04-2012 Sempalan Carios 37 134 1.023
88. 27-04-2012 Mending OgÉ 38 124
Petingan
1.151
89. 27-04-2012 Mending OgÉ 0 124 1.155
90. 11-04-2012 Fikkrim 40 99
Petingan
740