Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ganjar Kurnia


FBS

Uing mah lain sasaha, anu pangnyahona ka diri uing, iwal ti diri uing sorangeun.

Fikmin Karya Ganjar Kurnia (179 Naskah)


1234...6 >>>
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 14-06-2015 Rékayasa Génétika 0 217 1.615
2. 04-05-2015 Jedak 0 144
Petingan
1.026
3. 07-03-2015 Pirus 0 145
Petingan
1.106
4. 24-11-2014 Samagaha 0 85 699
5. 23-07-2014 Athéis Kakapeungan 0 145
Petingan
1.072
6. 10-04-2014 Ulah Leuwih 0 140 1.091
7. 08-04-2014 Waw 0 66 490
8. 28-03-2014 Isin Tataros 0 126 983
9. 24-03-2014 Sanés Lutung Anu Kasarung 0 112 967
10. 18-03-2014 Maksa 0 138 1.040
11. 11-02-2014 Tatangga Anyar 0 112 857
12. 01-02-2014 Untung Goréng 0 132
Petingan
1.005
13. 29-01-2014 Persekot 0 105 805
14. 11-01-2014 Teu Keyeng 0 75 558
15. 05-01-2014 Mirun Seuneu 0 167
Petingan
1.227
16. 04-01-2014 Idin 0 82 557
17. 01-01-2014 Mulek 0 181
Petingan
1.358
18. 19-12-2013 Ratu Ajag 0 74 574
19. 17-10-2013 Ngaran Asli 0 112
Petingan
817
20. 06-09-2013 Piala 0 63 548
21. 17-08-2013 Merdéka 0 130
Petingan
998
22. 06-08-2013 Édan 0 135
Petingan
943
23. 06-08-2013 Édan 0 135 943
24. 05-08-2013 Pagaliwota 0 142
Petingan
1.077
25. 04-08-2013 Dipirig Takbir 0 149 1.117
26. 03-08-2013 Sing Sing So 0 111 895
27. 17-07-2013 Sasakala Jatah Salah Sahiji 0 194 1.377
28. 16-07-2013 Rumaja Masjid 0 21 186
29. 15-07-2013 Hoyong Dipangmasangkeun 0 116
Petingan
898
30. 02-07-2013 Wengi SanÉs 0 28 228