Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ilham Mulyantara


FBS

Diajar mikmin kulantaran teu bisa anu panjang-panjang. Kungsi jadi juara dua Lomba Pupuh sa Kacamatan (anu jadi juri na Guru Pupuh sorangan). Ayeuna keur ngajaran budak ngomong Basa Sunda, tapi hese pisan, sabab tatangga bahasana malayu.

Fikmin Karya Ilham Mulyantara (10 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-09-2013 Simpenan 0 124 867
2. 18-08-2013 Naturalisasi Cinta 0 137 930
3. 26-07-2013 Tutung 0 123 842
4. 25-06-2013 Bujang 0 51 360
5. 31-05-2013 Solusi 0 137 961
6. 29-05-2013 Iklan 0 70 479
7. 25-05-2013 Posyandu 0 106 714
8. 18-05-2013 Wilujeng Sumping 0 74 545
9. 29-04-2013 Jongos 0 64 432
10. 19-04-2013 Mesin Waktu 0 82 668