Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yayan Bedog Supriatna


FBS

Pituin trah Sunda nu palay Nyunda tug dugi ka getih-getihna
(* ananging susah nyah? *)

Fikmin Karya Yayan Bedog Supriatna (141 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
121. 13-11-2011 Cimata Batavia, 9 Mei €?98 26 70 561
122. 09-11-2011 Rancunit 18 63 498
123. 07-11-2011 Dongéng Mahal 0 13 72
124. 06-11-2011 Korban 6 41 307
125. 04-11-2011 Taktik, Pulitik 2 72 612
126. 03-11-2011 Ceuk Uing Fiksi Mini Nya Fiksi Mini ! 7 60 404
127. 02-11-2011 Fikmin 0 63 426
128. 01-11-2011 Pahlawan Supratman 0 1 6
129. 01-11-2011 Teu Kaur 0 35 250
130. 30-10-2011 Lalakon Rucah 10 48 365
131. 28-10-2011 Marojengja 11 29 198
132. 28-10-2011 Sorga 3 27 202
133. 27-10-2011 Malam Jumaah 8 4 25
134. 21-10-2011 Taman Makam Pahlawan 0 92 735
135. 19-10-2011 Pahlawan 13 61 466
136. 19-10-2011 Murang-maring 4 55 426
137. 18-10-2011 Goib 6 52 398
138. 13-10-2011 ............... 1 45 367
139. 12-10-2011 Ngorok 2 7 47
140. 27-09-2011 Patung Yoni 0 26 183
141. 21-09-2011 Buku Tiori Kurang-karang Kandel Kedeplik Dina Basa Inggris Minagka Ubar Nu Matih Mun Kuring Hese Sare Sab Jarek Ge Maca Sakalimat Panon Ngadadak Tunduh 0 1 4