Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yayan Bedog Supriatna


FBS

Pituin trah Sunda nu palay Nyunda tug dugi ka getih-getihna
(* ananging susah nyah? *)

Fikmin Karya Yayan Bedog Supriatna (141 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 13-06-2012 Touch Screen 0 83 690
62. 05-06-2012 Dangdut Deui Baé 0 88 628
63. 03-06-2012 Nyuluran Ngémsih Dangdutan 0 110 792
64. 01-06-2012 Lolos Un 0 136
Petingan
901
65. 23-05-2012 Mecak Ajian Brajamusti 0 135 1.063
66. 22-05-2012 Kuda Lumping 0 130 1.016
67. 18-05-2012 Deskripsi 31 137 928
68. 17-05-2012 Puasa Sunah 9 108 868
69. 12-05-2012 Dongéng Bari 0 80 516
70. 10-05-2012 Sukhoi Superjet100 13 127 978
71. 10-05-2012 Sukhoi Superjet100 0 127 978
72. 03-05-2012 Résep Karuhun 35 117 799
73. 02-05-2012 Durang-duraring 37 88 689
74. 30-04-2012 Dongéng Bari 16 82 602
75. 27-04-2012 Hudang Subuh 3 126 996
76. 26-04-2012 Manggung 22 145 1.064
77. 25-04-2012 Hypertensi 1 5 146 1.096
78. 19-04-2012 Cocongoan 2 72 581
79. 19-04-2012 Cocongoan 0 70 575
80. 16-04-2012 Sakinah, Mawadah,warohmah 19 135
Petingan
980
81. 15-04-2012 Pikmin, Carpon, Jeung Novel 16 51 361
82. 14-04-2012 Bungah Ku Bagja 31 104 816
83. 09-04-2012 Tadi Peuting Manéhna Kacida Fikmin Nu Endah Jasa 18 64 527
84. 06-04-2012 Tadi Peuting Manéhna Ngaduruk Ranjang 16 98 719
85. 04-04-2012 Naskah Drama : Nyi Rambut Kasih 37 112 836
86. 04-04-2012 Mrospék 22 83 677
87. 26-03-2012 Uing Can Mandi 11 67 500
88. 25-03-2012 Drama "satru" 15 14 154
89. 23-03-2012 Nyanding Nyuluran 15 106 835
90. 23-03-2012 Tatu 19 65 462