Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yayan Bedog Supriatna


FBS

Pituin trah Sunda nu palay Nyunda tug dugi ka getih-getihna
(* ananging susah nyah? *)

Fikmin Karya Yayan Bedog Supriatna (141 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 06-01-2013 Si Enuh 15 77 579
32. 30-12-2012 Basa Sunda 9 28 188
33. 27-12-2012 Kareueus Bapa 9 54 405
34. 18-12-2012 Almenak 3 140 1.168
35. 17-12-2012 Sawarga Ahéng 5 76 576
36. 29-11-2012 Kapeupeuh Di Pasanggiri Kapasindénan 0 110 799
37. 06-11-2012 Jihad Seni 0 92 725
38. 08-10-2012 Ciibun 0 25
Petingan
162
39. 01-10-2012 Ewé Keur Kanceuh 0 126 901
40. 01-10-2012 Panyawat Pun Bojo 0 128 925
41. 27-09-2012 Galow 0 100 697
42. 19-09-2012 Robah 0 103 715
43. 16-09-2012 Ujang Bedog 6 0 85 541
44. 16-09-2012 Ujang Bedog 6 0 80 525
45. 11-09-2012 Ujang Bedog 5 0 94 738
46. 24-08-2012 Tikusruk 0 96 761
47. 16-08-2012 Balik Ka Fitrah 0 145
Petingan
1.094
48. 15-08-2012 Tutas Tarawéhan 0 77 581
49. 12-08-2012 Bantat(fakmin Curhat) 0 39 328
50. 29-07-2012 Ujang Bédog 4 0 72 548
51. 29-07-2012 Ki Bima 1 0 62 489
52. 26-07-2012 Bibirintik 0 80 627
53. 25-07-2012 Imsak 0 28 196
54. 23-07-2012 Marojéngja 0 31 242
55. 17-07-2012 Harѐwos Bojong 0 60 478
56. 12-07-2012 Tasauf 3 22 134 964
57. 11-07-2012 Nyi Pikmin Nyiar Lumar 4 99 734
58. 04-07-2012 Jiger Sajati 31 118 914
59. 03-07-2012 Ombéh 1 50 370
60. 14-06-2012 Hidayah Nu Turun Poé Jumaah 0 140 1.074