Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Muhammad Moulya Yamada


FBS

Muhammad Moulya lahir di Bogor 26 Januari. Nembe ngamimitian nyerat dina Basa Sunda ti sasih Desember 2012.
Pun aki, Almarhum Bapa Nani Sudarma kapungkur ngagaduhan Novel Basa Sunda, \\"Rusiah Geulang Rantay\\".

Teu pati parigel dina Basa Sunda henteu ngaleungitken sumanget pikeun ngamumule basa sareng budaya Sunda. Sabisa-bisa kudu bisa, yakin bisa.

Sadidinten tiasa dipendakan di studio radio Lesmana 100.1 FM Bogor, atanapi di SMA Katolik Regina Pacis Bogor (ngawulang Brodkesting jeung Basa Jepang). Anjeuna oge ngawulang di kampus IPB.

Salian ti eta, anjeuna oge osok disungkeun janten pembicara atanapi narasumber ngenaan sagala rupi hal. Boh di sakola-sakola, paguron luhur/universitas, instansi, parusahaan, instansi jeung sajabana.

Ayeuna anjeuna nuju ngarengsekeun bukuna ngenaan negeri Skotlandia sareng nuju ngabukukeun kumpulan seratan-seratana.

Nampi pisan kana kritik saran anu ngawangun.

Fikmin Karya Muhammad Moulya Yamada (14 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-12-2013 Ironis 0 80 565
2. 12-12-2013 Ironis 0 80 565
3. 04-02-2013 Bencong 17 102 724
4. 30-01-2013 Lalaki Kalung Buldog 41 101 678
5. 30-01-2013 Hélem 6 73 479
6. 18-01-2013 Teu Acan Ngalaman 2 115 772
7. 10-01-2013 Teungteuingeun 3 161 1.134
8. 28-12-2012 Gagara Si Kéhéd 10 95 632
9. 28-12-2012 Nuhun Gusti 8 91 606
10. 27-12-2012 Partanda 2 238 1.655
11. 26-12-2012 Istigfar 7 104 625
12. 26-12-2012 Barudak 8 113 805
13. 26-12-2012 Duh Gusti 1 39 232
14. 25-12-2012 Dinten Ieu 6 117 735