Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Subhan Munawar Bin Alwy


FBS

sagala rupina masih seueur kakirangan, utamina dina undak usuk basa sunda, mung nyobian mikaresep kana basa sunda kusabab lemah cai asli getih sunda, sanajan kasabna teu nyunda (ngawulang basa deungeun:arab)

Fikmin Karya Subhan Munawar Bin Alwy (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 08-08-2012 Élodan 0 213 1.516
32. 03-08-2012 Ngahéroan 0 144 1.075
33. 02-08-2012 Buka Di Mitoha (teu Jadi) 0 202 1.271
34. 27-07-2012 Ngahéphép 0 104 735
35. 27-07-2012 Ninggalkeun 0 53 361
36. 25-07-2012 Lain Carita Laéla Majenun 0 28 177
37. 24-07-2012 Nu Barurung 0 129 1.027
38. 23-07-2012 Nu Milu Buka 0 63 419
39. 17-07-2012 Nu Koclak 0 27 195
40. 15-07-2012 Dogér Monyét 0 131 944
41. 14-07-2012 Hésé Robahna 0 65 411
42. 13-07-2012 Ngahanju Méméh Diruang 0 72 527
43. 13-07-2012 Tara-tara Ti Sasari 0 28 216
44. 13-07-2012 Tara-tara Ti Sasari 0 28 216
45. 13-07-2012 Tara-tara Ti Sasari 0 28 216
46. 13-07-2012 Tara-tara Ti Sasari 0 28 216
47. 11-07-2012 Ngaguruh Handaruan 4 101
Petingan
686
48. 10-07-2012 Ginjal Ganjel 0 105 709
49. 10-07-2012 Guru Jomlo 0 85 549
50. 09-07-2012 Gurat 5 121 810
51. 08-07-2012 Hayang Nyieun Carita 2 67 447