Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Subhan Munawar Bin Alwy


FBS

sagala rupina masih seueur kakirangan, utamina dina undak usuk basa sunda, mung nyobian mikaresep kana basa sunda kusabab lemah cai asli getih sunda, sanajan kasabna teu nyunda (ngawulang basa deungeun:arab)

Fikmin Karya Subhan Munawar Bin Alwy (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 28-08-2012 Cikopi Baleuy Panungtung 0 113 807
17. 28-08-2012 Masih Keneh Cikopi Baleuy 0 146 1.033
18. 27-08-2012 Masih Cikopi Baleuy 0 90 672
19. 27-08-2012 Cikopi Baleuy, Deui 0 98 686
20. 27-08-2012 Cikopi Baleuy 0 135 916
21. 25-08-2012 Peurih Bungah 0 164 1.203
22. 24-08-2012 Gara-gara Répormasi 0 144 1.134
23. 24-08-2012 Parutus Asa 0 71 549
24. 23-08-2012 Bangbaluh Kalbu 0 99 698
25. 21-08-2012 Néangan Borondong 0 79 578
26. 18-08-2012 Amarah Lebaran 0 148
Petingan
983
27. 18-08-2012 Paburantak 0 81 543
28. 14-08-2012 Arisan 0 152 1.001
29. 14-08-2012 Bandera Jeung Pulsa 0 54 339
30. 12-08-2012 Bajoang 0 154 1.126