Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mahpudin


FBS

Lahir di Bandung, di Kampung Cisitu Dago, ti alit dugi ka Ageung di Bandung, Saatos laki rabi nembe ngalih ka Cirebon. Damel di Jakarta Widang Konsultan Manajemen Salaku Staff. Teu acan gaduh buku tina seratan-seratanana, da kapahung ku karancage dina widang tulas tulis. Sakitu nu Kapihatur. Hatur Nuhun.

Fikmin Karya Mahpudin (568 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 07-02-2013 Banding.. 0 58 474
92. 06-02-2013 Diskon… 0 54 467
93. 05-02-2013 Asup Angin… 0 61 561
94. 04-02-2013 Nyelengit Dalapan Éngang… 46 31 284
95. 01-02-2013 Test Drive… 27 71 576
96. 31-01-2013 Handapeun Caringin... 27 50 409
97. 31-01-2013 Latihan Imajinasi… 37 51 411
98. 30-01-2013 Siklus Nu Teu Muih… 7 71
Petingan
603
99. 29-01-2013 Ihtiar Munggaran… 75 94 705
100. 28-01-2013 Mangsa Sareureuh Budak... 18 60 557
101. 21-01-2013 Basa Langit… 47 79 630
102. 20-01-2013 Raja… 38 63 478
103. 18-01-2013 Megat Angkot... 8 17 141
104. 17-01-2013 Gedé Milik… 21 85 674
105. 17-01-2013 Surat Balesan... 23 102 802
106. 16-01-2013 Berkah… 16 55 425
107. 11-01-2013 Bai’at… 31 52 491
108. 10-01-2013 Manéhna... 11 9 85
109. 10-01-2013 Gétéx.... 36 39 320
110. 09-01-2013 Nungguan Taksi... 36 80 679
111. 08-01-2013 Embung Éléh... 9 102 702
112. 06-01-2013 Dunya Hayal… 42 95 803
113. 05-01-2013 Opénan.... 11 98 672
114. 03-01-2013 Waleran Widadari… 32 75 588
115. 02-01-2013 Ngabandang… 22 48 390
116. 02-01-2013 Pigeu... 14 39 284
117. 01-01-2013 Oléh-oléh… 6 39 298
118. 29-12-2012 Tarompét Di Sawarga… 25 94 673
119. 29-12-2012 Annéke… 19 59 498
120. 28-12-2012 Guligah Pembalap... 15 148 1.123