Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mahpudin


FBS

Lahir di Bandung, di Kampung Cisitu Dago, ti alit dugi ka Ageung di Bandung, Saatos laki rabi nembe ngalih ka Cirebon. Damel di Jakarta Widang Konsultan Manajemen Salaku Staff. Teu acan gaduh buku tina seratan-seratanana, da kapahung ku karancage dina widang tulas tulis. Sakitu nu Kapihatur. Hatur Nuhun.

Fikmin Karya Mahpudin (568 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
511. 19-11-2011 Mun, Seug 10 30 230
512. 19-11-2011 Kabanjiran 2 19 145
513. 18-11-2011 Tatarucingan 5 65 407
514. 18-11-2011 Moyokan 4 45 305
515. 18-11-2011 Dahar Jeung Hayam 20 15 109
516. 18-11-2011 Arsenic Trioxide (as2o3) 1 58 420
517. 18-11-2011 Ons 2 44 321
518. 17-11-2011 Aneh 1 10 83
519. 17-11-2011 Carita Serem 5 44 365
520. 17-11-2011 Manawi 3 60 417
521. 17-11-2011 Seuri Maur 1 34 206
522. 17-11-2011 Indonesia Sakti 11 38 293
523. 17-11-2011 Tong Nyalahkeun 4 48 381
524. 17-11-2011 Du’a Ahli Fesbuk 11 20 169
525. 17-11-2011 Ngaku 4 6 40
526. 16-11-2011 Rencana Gedé 7 75 523
527. 16-11-2011 Sewan 1 67 479
528. 16-11-2011 Tikusruk 6 7 48
529. 16-11-2011 Munggaran 4 93 734
530. 16-11-2011 Dicontoan 0 99 734
531. 16-11-2011 Tingaleun 4 42 289
532. 16-11-2011 Analisa 10 6 37
533. 15-11-2011 Papatah Kolot 3 127 947
534. 15-11-2011 Deadline 8 58 449
535. 14-11-2011 Beda Baheula Jeung Ayeuna 0 68 485
536. 14-11-2011 Carita Aheng 1 90 688
537. 13-11-2011 Butuh 4 77 577
538. 13-11-2011 Jadi Korban 0 75 499
539. 13-11-2011 Poho 1 46 332
540. 13-11-2011 Nomor Cantik 4 46 314