Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mahpudin


FBS

Lahir di Bandung, di Kampung Cisitu Dago, ti alit dugi ka Ageung di Bandung, Saatos laki rabi nembe ngalih ka Cirebon. Damel di Jakarta Widang Konsultan Manajemen Salaku Staff. Teu acan gaduh buku tina seratan-seratanana, da kapahung ku karancage dina widang tulas tulis. Sakitu nu Kapihatur. Hatur Nuhun.

Fikmin Karya Mahpudin (568 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
451. 02-12-2011 Hiji Nagri 3 34 230
452. 02-12-2011 Barokah 1 22 158
453. 01-12-2011 Kloset 0 63 497
454. 01-12-2011 Sertifikasi 3 40 302
455. 01-12-2011 Angka 0 56 382
456. 30-11-2011 Gerbang Anyar 3 45 318
457. 30-11-2011 Kabiasaan Anyar 9 18 132
458. 29-11-2011 Fitnah 4 81 618
459. 29-11-2011 Kun 9 54 409
460. 29-11-2011 Tips 4 69 496
461. 28-11-2011 Sekertaris 14 47 344
462. 28-11-2011 Aral = Talapung 16 86 596
463. 28-11-2011 Departemen Kunyuk 6 66 480
464. 28-11-2011 Pangharepan 12 67 539
465. 28-11-2011 Anggota Dewan 2 37 272
466. 27-11-2011 Geura Bobo 8 10 65
467. 27-11-2011 Selingkuh Itu Indah 7 86 598
468. 27-11-2011 Presiden 2 44 285
469. 27-11-2011 Bendahara 7 33 239
470. 27-11-2011 Tatto 0 67 512
471. 27-11-2011 Panon 2 47 372
472. 26-11-2011 Moto 17 27 190
473. 26-11-2011 Intel 13 89 668
474. 26-11-2011 Anu Keketrok 0 45 336
475. 26-11-2011 Futur 5 93 654
476. 25-11-2011 Hampura 1 33 278
477. 25-11-2011 Sakahayang 0 20 155
478. 25-11-2011 Playgroup 16 60 397
479. 25-11-2011 Nipu 8 27 161
480. 25-11-2011 Bersin 11 34 277