Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nana Sukmana


FBS

..........................

Fikmin Karya Nana Sukmana (78 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 06-03-2012 Malati Ti Sungai Musi 48 168
Petingan
1.263
62. 27-02-2012 Hariring nu Titih Rintih 88 117
Petingan
933
63. 18-02-2012 Aki Majun 55 147
Petingan
1.175
64. 29-01-2012 Tangangé di Balé Désa 21 146
Petingan
1.198
65. 29-01-2012 Elegi Peuting 21 105
Petingan
826
66. 28-01-2012 Hégak Manceran 45 92
Petingan
714
67. 15-01-2012 Qiroat 73 90
Petingan
749
68. 14-01-2012 Pasar 29 101
Petingan
783
69. 08-01-2012 Buldoser 28 100
Petingan
785
70. 02-01-2012 Lebah Lawang 19 100 843
71. 28-12-2011 Cendrawasih 37 63 545
72. 24-12-2011 Génjlong 0 101 919
73. 18-12-2011 Ngacacang 42 116 839
74. 12-12-2011 Beurit I 48 98 841
75. 03-12-2011 Eunteung 39 153 1.264
76. 21-11-2011 Patung Emas 8 136 1.114
77. 14-11-2011 Dead River 23 95 751
78. 12-11-2011 Elegi Daging Domba 22 84 623