Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nana Sukmana


FBS

..........................

Fikmin Karya Nana Sukmana (78 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 10-03-2013 Di Ruang Vip 0 154
Petingan
1.274
32. 09-03-2013 Siluét Tukangeun Layar 0 150
Petingan
1.287
33. 08-03-2013 Nu Dicangcang 0 151
Petingan
1.259
34. 21-12-2012 Kedok Jeung Kembang Ros Beureum 13 150
Petingan
1.208
35. 21-12-2012 Kedok Jeung Kembang Ros Beureum 0 150 1.208
36. 13-12-2012 Nu Indit Teu Ngusap Birit 32 61
Petingan
450
37. 21-11-2012 Nu Ngagukguk Jero Tajug 0 149
Petingan
1.192
38. 12-11-2012 Nu Muih Dina Ulekan 0 150
Petingan
1.201
39. 30-09-2012 Anu Halon Ngagalindeng 0 150
Petingan
1.160
40. 12-09-2012 Anu Datang Teu Diondang 0 150
Petingan
1.107
41. 03-09-2012 Nu Anteng Ngomé Android 0 150
Petingan
1.114
42. 30-08-2012 Handapeun Bedug Masigit 0 150
Petingan
1.176
43. 24-08-2012 Nu Ngabiur Muru Layung 0 152
Petingan
1.170
44. 15-08-2012 Nu Mulang Mangsa Balébat 0 152
Petingan
1.177
45. 12-08-2012 Renghap Ti Pajuaran 0 149
Petingan
1.249
46. 01-08-2012 Nu Lirih Dipirig Tasbih 0 153
Petingan
1.255
47. 25-07-2012 Nu Sumegruk Dina Batu Pangeunteungan 0 150
Petingan
1.241
48. 22-07-2012 Anu Seungit Ngadalingding 0 150
Petingan
1.042
49. 16-07-2012 Kalangsu 0 150
Petingan
1.200
50. 15-07-2012 Kemba 0 150
Petingan
1.320
51. 12-07-2012 Méméh Cengkat Tina Tabet 43 150
Petingan
1.224
52. 11-07-2012 Sawengi Jeung Citraresmi 73 150
Petingan
1.172
53. 28-05-2012 Anu Datang Mangsa Tibra 0 150
Petingan
1.106
54. 27-05-2012 Nu Sumping Na Tengah Wengi 0 149
Petingan
1.166
55. 13-05-2012 Pepetétan 0 149
Petingan
1.135
56. 12-05-2012 Layung Kiarajangkung 0 128
Petingan
1.047
57. 06-05-2012 Carita Mangsa Reupreupan 53 145
Petingan
1.200
58. 30-04-2012 Sagelas Mix Fruits 48 150
Petingan
1.124
59. 22-04-2012 Kamar 201 58 149
Petingan
1.180
60. 09-03-2012 Rangkay Gedong Seni 22 146
Petingan
1.072