Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aditia Gunawan


FBS

Pangarang bebas. Resep tulas-tulis ti saprak jadi mahasiswa di Jurusan Pendidikan bahasa Daerah UPI Bandung. Kiwari cekel gawe salaku filolog naskah Sunda di Perpusnas RI jeung redaktur Jurnal Manuskrip Nusantara. Aktif oge di sawatara organisasi saperti Manassa (Masyarakat Pernaskahan Nusantara) jeung Wikimedia Indonesia. Nulis artikel dina basa Sunda jeung Indonesia. Tulisanana sumebar di Mangle, Cupumanik, Tribun Jabar, jeung Buku seri Sundalana.

Fikmin Karya Aditia Gunawan (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 23-10-2011 Ulang Taun 6 90 737
32. 23-10-2011 Fikmin 20 19 127
33. 22-10-2011 Sanes Fikmin 0 26 188
34. 22-10-2011 Fikmin 15 21 164
35. 21-10-2011 Fikmin 10 60 412
36. 19-10-2011 Fikmin 15 57 390
37. 17-10-2011 Fikmin 8 285 2.088
38. 15-10-2011 Fikmin 1 24 174
39. 14-10-2011 Fikmin 11 140 1.057
40. 14-10-2011 Fikmin 9 91 877
41. 12-10-2011 Fikmin 0 16 98
42. 12-10-2011 Fikmin 13 73 498
43. 10-10-2011 Fikmin 13 108 830
44. 09-10-2011 Fikmin 7 130 933
45. 06-10-2011 Fikmin 1 104 763
46. 04-10-2011 Fikmin 4 180 1.406
47. 03-10-2011 Fikmin 4 26 187
48. 03-10-2011 Fikmin 18 135 935
49. 02-10-2011 Fikmin 2 12 80
50. 01-10-2011 Fikmin 5 19 149
51. 27-09-2011 Intel 14 10 59