Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


1...4567<<<
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
181. 19-11-2012 Pohoan 0 128 964
182. 19-11-2012 Misah 0 150 1.031
183. 16-11-2012 Gulanggaper 0 118 858
184. 16-11-2012 Hallow 0 135 1.051
185. 15-11-2012 Macet 0 113 759
186. 15-11-2012 Tobat Gan 0 176 1.203
187. 15-11-2012 Indung Peuting 0 175 1.141
188. 13-11-2012 Rajet 0 104 704
189. 13-11-2012 Bandros Haneut 0 207 1.381
190. 12-11-2012 Tugenah 0 162 1.076
191. 12-11-2012 Sieun 0 138 946