Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
151. 15-02-2013 Nuhun Geulis 0 149 1.080
152. 11-02-2013 Ngungkug 0 124 878
153. 02-02-2013 Sapi Impor 25 150 1.213
154. 24-01-2013 Usg Tiroid 11 150 1.078
155. 10-01-2013 Rest Area 11 152 1.079
156. 09-01-2013 Takbiran 13 151 1.182
157. 07-01-2013 Mere Bekel 7 151 1.129
158. 06-01-2013 Netepan Isya 8 150 1.156
159. 06-01-2013 Diajar Nulis 3 149 1.170
160. 05-01-2013 Beak Pulsa 10 151 1.203
161. 03-01-2013 Pasapon 26 149 1.070
162. 01-01-2013 Wadah Duit 1 152 1.073
163. 31-12-2012 Tihang Infusan 6 150 1.093
164. 30-12-2012 Gutak Gitek 4 149 1.083
165. 24-12-2012 Bet Jadi Kieu? 2 144 1.130
166. 23-12-2012 Paburantak 15 150 1.062
167. 22-12-2012 Wastafel 11 150 1.105
168. 20-12-2012 Asah 2 3 14
169. 19-12-2012 Jeroan 2 136 1.033
170. 18-12-2012 Teu Ridho 12 154 1.252
171. 15-12-2012 Hulu Pamere 24 150 1.077
172. 01-12-2012 Pasir Jalil Jadi Saksi 0 112 807
173. 01-12-2012 Ditusuk 0 107 724
174. 28-11-2012 Nu Ngiring 0 148 1.009
175. 28-11-2012 Salah Rasa 0 149 947
176. 25-11-2012 Dicerek Tuur 0 138 947
177. 24-11-2012 Teu Wasa Macana 0 110 745
178. 24-11-2012 Longdress Kayas 0 150 974
179. 24-11-2012 Nu Naros 0 112 727
180. 24-11-2012 Hayang Balik 0 63 482