Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
121. 16-06-2013 S O N O 0 160 1.173
122. 11-06-2013 T U M P U R 0 150 1.065
123. 10-06-2013 S E G E R 0 118 790
124. 05-06-2013 Walungan 0 145 1.050
125. 03-06-2013 Resép Aki 0 154 1.177
126. 02-06-2013 S A T I A 0 145 1.038
127. 19-05-2013 Pelet Leugeut Teureup 0 149 1.105
128. 18-05-2013 Insyaf 0 136
Petingan
960
129. 09-05-2013 Lepat Guguru 0 139 952
130. 04-05-2013 Hanjakal 0 141 977
131. 30-04-2013 Pingping 0 150 1.100
132. 29-04-2013 Nu Nyasab 0 150 1.050
133. 28-04-2013 Ihtiar 0 151 1.085
134. 14-04-2013 Embung Deui 0 149 1.079
135. 05-04-2013 Riung Mungpulung 0 140 1.036
136. 03-04-2013 Digunasika 0 136 978
137. 02-04-2013 Masalah Internal 0 119 870
138. 01-04-2013 Muru Purnama 0 150 1.162
139. 01-04-2013 Semah 0 129
Petingan
893
140. 25-03-2013 Nasib Nu Ngiuhan 0 150 1.134
141. 24-03-2013 Nu Parasea 0 150 1.286
142. 20-03-2013 Hampang 0 149 1.149
143. 17-03-2013 Lalampahan Rasa 13 141 1.021
144. 09-03-2013 Wakca Balaka 0 149 1.171
145. 09-03-2013 Asup Angin 0 149
Petingan
1.184
146. 08-03-2013 Nyaah Ka Rahayat 0 149 1.073
147. 03-03-2013 Asli Vs Palsu 0 150 1.119
148. 02-03-2013 Sibeungeut 0 149 1.116
149. 18-02-2013 Nurutan Batur 0 150 1.084
150. 17-02-2013 Terkenal 0 151 1.142