Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 27-05-2014 Pasir Luhur 0 147 1.063
62. 21-05-2014 KarÉk Inget 0 143 1.081
63. 16-05-2014 SanÉs Anjeun 0 149 1.239
64. 11-05-2014 Dunungan Pinter 0 146 995
65. 10-05-2014 Panggih Deui 0 147 1.106
66. 08-05-2014 Ngan Tilu Kecap 0 143 1.056
67. 04-05-2014 Ulah Pameng 0 142 1.118
68. 03-05-2014 Sasab 0 148 1.131
69. 30-04-2014 Sobat Baheula 0 148 1.062
70. 26-04-2014 Diantelkeun Wungkul 0 148 1.063
71. 24-04-2014 Murang Maring 0 148 1.091
72. 23-04-2014 Hahalang 0 148 1.084
73. 04-04-2014 Tugas Rusiah 0 142 1.002
74. 03-04-2014 Dina Suhunan 0 140 1.061
75. 15-03-2014 Téga 0 146 1.058
76. 11-03-2014 Dinten Kahiji 0 140 1.105
77. 07-03-2014 Hoyah 0 149 1.078
78. 06-03-2014 Angin Peuting 0 143 1.075
79. 22-02-2014 Teu Dikota Teu Didesa 0 150 1.081
80. 20-02-2014 Salah Resép 0 132 948
81. 03-02-2014 Ngadadak Raat 0 129 1.000
82. 01-02-2014 Mobil Anyar 0 148 1.059
83. 31-01-2014 Salin Jinis 0 120 901
84. 14-01-2014 Papagah Ema 0 147 1.119
85. 11-01-2014 Csr 0 150 1.146
86. 01-01-2014 Henteu Sorangan 0 150 1.099
87. 29-12-2013 Karunya 0 146 1.199
88. 19-12-2013 Sugan Aya 0 148 1.069
89. 18-12-2013 Teu Percaya 0 150 1.178
90. 17-12-2013 Teu Kaudag 0 150
Petingan
1.107