Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 21-09-2014 Komplén 0 137 992
32. 20-09-2014 Panarosan 0 136 964
33. 18-09-2014 Ngajagi Imut 0 145 1.117
34. 14-09-2014 Kawénéhan 0 149 1.093
35. 12-09-2014 Pangbagéa Di Lembur Singkur 0 150 1.096
36. 03-09-2014 Ni’matna Syukur 0 148 1.077
37. 02-09-2014 Tilu Bulan 0 145 1.012
38. 23-08-2014 Ngadu Bagong 0 141 1.043
39. 17-08-2014 Tos Pangalaman 0 150 1.180
40. 16-08-2014 Nasib Katépé 0 146 1.130
41. 13-08-2014 Lepat Séba 0 144 1.125
42. 10-08-2014 Itikurih 0 149 1.071
43. 09-08-2014 Mendeko Ngiring Boboran 0 150 1.082
44. 01-08-2014 Sieun Bitu 0 147 1.100
45. 31-07-2014 Katujuh Kalina 0 150 1.158
46. 20-07-2014 Pangbagéa 0 143 1.038
47. 13-07-2014 Pédékaté 0 149 1.319
48. 11-07-2014 Ihtiar Pamungkas 0 150 1.093
49. 10-07-2014 Amitan 0 149 1.129
50. 09-07-2014 Hoyong Antel 0 134 987
51. 02-07-2014 Ubar Lapar 0 146 1.050
52. 30-06-2014 Razia 0 146 1.124
53. 29-06-2014 Kasaréan 0 149 1.078
54. 27-06-2014 Boa Enya 0 145 1.104
55. 27-06-2014 Boa Enya 0 145 1.104
56. 23-06-2014 Sakolébat 0 150 1.141
57. 17-06-2014 Ngudag 0 148 1.128
58. 08-06-2014 Imut Salira 0 150 1.137
59. 01-06-2014 Diajar GawÉ 0 147 1.161
60. 29-05-2014 Rapat Pasosore 0 150 1.156