Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Andriekw


FBS

Gubrag ka alam dunya di wewengkon perkebunan teh Montaya Sirnajaya Gununghalu dilajeng nyuprih elmu pangaweruh ka Gardujati teras di Jatinangor. Diajar damel di Karajaan Sumedang Larang, ayeuna di dayeuh Bandung ngolah nagri urusan unak anik duit batur. Diajar mikmin sanajan utag atog.

Fikmin Karya Andriekw (191 Naskah)


1234...7 >>>
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-07-2015 Sambel Goréng Ati 0 149 1.061
2. 15-07-2015 Nasib Léptop 0 145 1.132
3. 25-06-2015 Alim Nampi 0 146 1.126
4. 24-06-2015 Ngalého 0 150 1.149
5. 08-06-2015 Teu Walakaya 0 148 1.047
6. 13-05-2015 Tonggérét Jadi Jéger 0 149 1.178
7. 12-04-2015 Asa Wawuh 0 150 1.119
8. 31-03-2015 Incuing 0 148
Petingan
1.177
9. 30-03-2015 Nangkeup Béntang 0 148 1.171
10. 17-03-2015 Tunduh 0 150 1.045
11. 24-02-2015 Popolotot 0 147 1.162
12. 13-02-2015 Batu Kucubung 0 150 1.044
13. 08-02-2015 Haripeut 0 150 1.076
14. 06-02-2015 Meuntas 0 149 1.093
15. 27-01-2015 Pakanci Bedo 0 149 1.103
16. 17-01-2015 Sobat Dalit 0 147 1.114
17. 31-12-2014 Mapag Taun 0 148 1.157
18. 26-12-2014 Imut Anjeun 0 146 1.151
19. 19-12-2014 Sasalaman 0 150 1.057
20. 06-12-2014 Tirilit 0 143 1.217
21. 29-11-2014 Lepat Ngétang 0 149 1.151
22. 24-11-2014 Tipi Jeung Jikan 0 150 1.094
23. 16-11-2014 Saur Abah 0 150 1.014
24. 04-11-2014 Teu Téga 0 145 1.090
25. 24-10-2014 Lepat Nyandak 0 140 1.004
26. 19-10-2014 Stratégi Pamungkas 0 145 1.046
27. 15-10-2014 Émut Papagah 0 152 1.247
28. 12-10-2014 Kanyaah Nu Lepat 0 146 1.020
29. 05-10-2014 Kolot Pisan 0 132 961
30. 04-10-2014 Ayat Kursi 0 149 1.092