Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hj.NENENG HUNAENAH,S.Sos.


FBS

Abdi kantos ngintun tulisan Carpon ka Majalah Mangle. Alhamdulillah dimuat.

Fikmin Karya Hj.NENENG HUNAENAH,S.Sos. (56 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-06-2015 Lain Béja 0 141 1.185
2. 16-04-2015 Tukang Cau 0 147 1.184
3. 17-03-2015 MĒrah-delima 0 148 1.254
4. 24-02-2015 Walatra 0 149 1.364
5. 07-02-2015 Cikopi 31 Maret 0 150 1.256
6. 31-01-2015 Nyolong Badé 0 149 1.258
7. 29-01-2015 Kalangkang Perang 0 144 1.187
8. 23-01-2015 Jéngkol 0 148 1.249
9. 17-01-2015 Jeruk Wangsit 0 146 1.191
10. 14-01-2015 Bidan Martini 0 149 1.146
11. 13-01-2015 Balong 0 149 1.200
12. 12-01-2015 Lélé Bodas 0 147 1.274
13. 21-12-2014 Seungit Malati Pasosoré 0 147 1.219
14. 12-12-2014 Rasa Nu Dirusiahkeun 0 150 1.276
15. 03-12-2014 Dug Tinetek 0 147 1.184
16. 28-11-2014 Sajatining Tresna 0 149 1.334
17. 27-11-2014 Haté Kuring 0 146 1.221
18. 14-11-2014 Santika 0 148 1.203
19. 13-11-2014 Gudeg 0 143 1.202
20. 12-11-2014 Tamiang Meulit Ka Bitis 0 146 1.307
21. 11-11-2014 Ambu Dukun 0 150 1.317
22. 07-11-2014 Ngipri 0 145 1.394
23. 03-11-2014 Anjeun, Manéhna Jeung Kuring. 0 136 1.026
24. 31-10-2014 Imah Warisan 0 140 1.101
25. 29-10-2014 Galunggung 0 150 1.161
26. 27-10-2014 Wéw Katipu 0 146 1.201
27. 21-10-2014 Juhara 0 148 1.100
28. 17-10-2014 Hayam Kampung 0 98 790
29. 12-10-2014 Si Timpang 0 145 1.138
30. 09-10-2014 Rénjagan 0 150 1.162