Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dana


FBS

pendidik, penyayang anak, dan penyelenggara pondok pesantren dan sekolah seatap

Fikmin Karya Dana (12 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 31-08-2013 Wasiat Reungit 0 74 537
2. 28-08-2013 Ujang Di Lebet Panjara 0 125 861
3. 24-08-2013 Ujang Dipanjara 0 148 1.030
4. 23-08-2013 Ujang Numpak Sapedah 0 70 583
5. 22-08-2013 Ujang Ngudag Beurit 0 92 619
6. 21-08-2013 Ujang Diajar Ngaos 0 84 529
7. 20-08-2013 Nguseup 0 79 586
8. 19-08-2013 Bubuy Sampeu 0 102 743
9. 18-08-2013 Salah Format 0 111 860
10. 16-08-2013 Tunggara 0 5 46
11. 12-08-2013 Kukulutus Nu Sok Meletus 0 95 628
12. 11-08-2013 Wawalesna Kitu? 0 143 1.023