Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yuyun Yulistiani


FBS

Ibu Rumah Tangga nu nyandu pisan kana jengkol sareng peuteuy. Diatah atanapi diasakan, komo mun kantun am mah.

Fikmin Karya Yuyun Yulistiani (155 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 18-07-2014 Bukbér 0 138 1.048
62. 13-07-2014 Beubeunangan 0 141 990
63. 08-07-2014 Sapatu 0 144 1.048
64. 04-07-2014 Alit Kénéh 0 146 1.094
65. 02-07-2014 Galura Rasa 0 138 1.035
66. 28-06-2014 Berkah 0 146 1.183
67. 26-06-2014 É L É H 0 147
Petingan
1.075
68. 23-06-2014 Esuy 0 146 1.036
69. 20-06-2014 Nu Nyelap 0 133 1.077
70. 18-06-2014 Bismillah 0 131
Petingan
911
71. 15-06-2014 Mobil 0 122 884
72. 12-06-2014 Si Éta 2 0 144 1.060
73. 08-06-2014 Rétur 0 117 964
74. 06-06-2014 Diculik 0 144
Petingan
985
75. 05-06-2014 Pangsiun 0 155 1.083
76. 03-06-2014 Sangu Bungkus 0 152 1.071
77. 01-06-2014 Sabangku 0 175 1.264
78. 29-05-2014 Nganjang Sono 0 135 1.037
79. 27-05-2014 Meupeus Keuyang 0 107 850
80. 24-05-2014 Kémping 0 146 1.134
81. 22-05-2014 Nambut Geugeut 0 144
Petingan
1.029
82. 20-05-2014 Hayang Incu 0 149 963
83. 17-05-2014 Basisir Pileuleuyan 0 129
Petingan
952
84. 16-05-2014 Sepré 0 148
Petingan
1.166
85. 14-05-2014 Méi'98 : Peutingna 0 143 1.104
86. 13-05-2014 Méi'98 : Kasorénakeun 0 141 1.097
87. 12-05-2014 Méi'98 0 148 1.082
88. 11-05-2014 Baso 3 0 146 1.119
89. 08-05-2014 Maksad 0 149 1.095
90. 06-05-2014 Banner 0 139
Petingan
1.046