Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yuyun Yulistiani


FBS

Ibu Rumah Tangga nu nyandu pisan kana jengkol sareng peuteuy. Diatah atanapi diasakan, komo mun kantun am mah.

Fikmin Karya Yuyun Yulistiani (155 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 07-12-2014 S U R I L I 0 148 1.107
32. 04-12-2014 Sakantenan 0 148 1.102
33. 01-12-2014 Boboléh 0 144 1.102
34. 29-11-2014 Tutas Tilu Péngkolan 0 144 1.169
35. 25-11-2014 Ibu Euis 0 139 934
36. 13-11-2014 Saliwat 0 146 1.090
37. 08-11-2014 Saimah 4 0 135 968
38. 04-11-2014 Ompol Si Empus 0 146 1.028
39. 30-10-2014 Panyawat Abot 0 145 1.108
40. 24-10-2014 Deungeun Sangu 0 136 984
41. 20-10-2014 Draw 0 119 879
42. 17-10-2014 Langkung Ti... 0 125
Petingan
922
43. 10-10-2014 Pemeran Utama 0 144
Petingan
1.136
44. 01-10-2014 Mabok Cinta 0 125 979
45. 22-09-2014 Tepung Kaya 0 134 986
46. 20-09-2014 Apél 0 142 1.052
47. 16-09-2014 Kado 0 144 1.111
48. 09-09-2014 Curcol 0 149 1.068
49. 07-09-2014 Rumah Makan 0 131 932
50. 03-09-2014 Saimah 3 0 133 1.005
51. 01-09-2014 Nyaah Dulang 0 150 1.145
52. 30-08-2014 Usum Kupa 0 148 1.215
53. 28-08-2014 Penumpang 0 146 1.166
54. 22-08-2014 Bararadé...! 0 130 1.258
55. 21-08-2014 Teuteup 3 0 147 1.076
56. 20-08-2014 Cinta Urang 0 133 976
57. 14-08-2014 Nasionalis 0 144 1.110
58. 09-08-2014 Munggaran 0 154 1.214
59. 27-07-2014 Gamis 0 137 1.061
60. 22-07-2014 Bukur Jalur 0 94 763