Cigunung, Lukisan kénging Yus Rusamsi
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Jumaah, 30 Désémber 2016 06:12
Dayat Iskandar: " Combrek! Lir obor baralak. Ngaguruh sagebragan, tuluy simpe. Balik ka asalna...."
Salasa, 20 Désémber 2016 01:21
Atton Rustoni: " Sampurasun... Assalamualaikum... Seja nyungkeun widi amengan, tur Ngiring ngaderes di palih dieu. Hatur..."
Rebo, 14 Désémber 2016 08:33
Oten Ariskov: " Assalamu'alaikum....."
Salasa, 06 Désémber 2016 18:28
Prana Husni: " sampurasun. ngiring..."
Senén, 05 Désémber 2016 10:30
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Sampurasun.... Ngiring ngaderes deui di palih dieu...."
Saptu, 12 Novémber 2016 23:37
Ajang Yustiana: " fikminna kerén, fikminerna gé kerén-kerén. Fbs mémang kerén,..."
Salasa, 08 Novémber 2016 02:32
Harry Ferdiansyah: " Assalamualaikum wr wb ngiringan..."
Jumaah, 21 Oktober 2016 20:03
Asep Saepudin: " Assalamu'alaikum Wr. Wb. Sampurasun, nepangkan sim kuring wasta Asep Saepudin, linggihna di Kertasari Kabupaten Bandung, seja ngiring aub kalayan diwuwuh ku tali silatuahim mugia aya dina jembar kawilujengan,..."

Profil Pangarang • Kang Dayan


FBS

Karyawan PO.Parahyangan. Santri Kalong.

Fikmin Karya Kang Dayan (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-05-2015 Hapé Anyar 0 80 570
2. 26-05-2015 Di Rumah Sakit 0 75 562
3. 20-03-2014 Gelap Séwu 0 140 1.097
4. 16-03-2014 Asih Di Tegal Si Awat-awat 0 103 857
5. 13-03-2014 Hatong Karéta 0 122 999
6. 09-03-2014 Pulitik 0 105 787
7. 06-03-2014 Kareueus 0 99 729
8. 03-03-2014 Sora 0 150 1.046
9. 01-03-2014 Sabot Reureuh 0 138 999
10. 20-02-2014 Rasmala 0 78 580
11. 15-02-2014 Dunungan 0 62 460
12. 10-02-2014 Widuri Bulan 0 102 778
13. 06-02-2014 Asih 0 51 353
14. 30-01-2014 Nu Palalinter 0 88 706
15. 28-01-2014 Pager Masjid 0 75 515
16. 19-01-2014 Miangen 0 86 679
17. 05-01-2014 Céda 0 136
Petingan
1.073
18. 25-12-2013 Lalanang Jagat 0 137 1.117
19. 21-12-2013 Emi Instan 0 101 777
20. 15-12-2013 Papadon 0 79
Petingan
604
21. 09-12-2013 Kasanova 0 79 553
22. 30-11-2013 Curhat Tkw Di Dumay 0 55 371
23. 19-09-2013 Pamaké 0 95 647
24. 13-09-2013 Alone 0 82 640
25. 01-09-2013 Kabayan 0 140 963
26. 26-08-2013 Diajar 0 59 379
27. 25-08-2013 Cocoba 0 147 1.100
28. 22-08-2013 Borangan 0 101 801
29. 12-08-2013 Pasalia 0 112 835
30. 31-07-2013 Sono Ka Lembur 0 82 603