Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


1...6789<<<
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
241. 30-08-2012 Koruptor-2 0 62 541
242. 30-08-2012 Bruh-bréh 0 38 350
243. 30-08-2012 Kabogoh Impian 0 11 75
244. 30-08-2012 Cinta Rosul Abizz.. 0 21 291
245. 28-08-2012 Rumingkang Mangsa Sareupna 0 38
Petingan
365
246. 28-08-2012 Koruptor-1 0 53 409
247. 27-08-2012 Nagri Pagalopoho 0 131
Petingan
1.012
248. 03-08-2012 Deja-vu – Jerky Fish Blues 0 141 1.047
249. 03-08-2012 Pantura Duwé Cerita - Jaringan 0 148
Petingan
1.181
250. 29-07-2012 Rumasa 0 68 485
251. 28-07-2012 Anak Tukang Goréngan 0 15 100
252. 28-07-2012 Taman Safari 0 149 1.432
253. 27-07-2012 Peureum Hayam 0 99
Petingan
756
254. 27-07-2012 Eksépsi Rahwana 0 151 1.183