Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
211. 24-09-2012 Dilèma Protagoras 0 138 1.089
212. 21-09-2012 Salah Méré Conto 0 144
Petingan
1.218
213. 20-09-2012 Kanda Karo Tangga 0 135
Petingan
1.069
214. 19-09-2012 Ngadu Bako Di Galengan 0 105
Petingan
787
215. 17-09-2012 50' 40" 0 78 540
216. 16-09-2012 Kopral Jono 0 121 870
217. 13-09-2012 Face Off 0 113 1.054
218. 11-09-2012 Sunset 0 179
Petingan
1.552
219. 10-09-2012 Ubi Cilembu 0 138 1.070
220. 09-09-2012 Tipepereket..! 0 124
Petingan
899
221. 09-09-2012 Reset 0 33 249
222. 09-09-2012 Ro'in Hood 0 149
Petingan
1.191
223. 09-09-2012 Surat Wasiat 0 40 308
224. 09-09-2012 Pasar Ikan..Kiriii..! 0 131 1.059
225. 09-09-2012 Ayang-Ayang Gung 0 112 830
226. 08-09-2012 Pantun Geter - Pamungkas : Antara Aya Jeung Maya 0 105 892
227. 08-09-2012 Pantun Geter 8 - Record And Report 0 69
Petingan
562
228. 07-09-2012 Pantun Geter 7 - Jati Diri 0 150 1.104
229. 07-09-2012 Pantun Geter 6 - Niat Jeung Ikhlas 0 84 684
230. 07-09-2012 Pantun Geter 5 - Qodho Jeung Qodar 0 146
Petingan
1.108
231. 04-09-2012 Pantun Geter 4 - Kasatimbangan 0 119 1.121
232. 04-09-2012 Pantun Geter 3 - Kompas 0 131 1.066
233. 04-09-2012 Pantun Geter 2 - Meuntas Sadar 0 106 867
234. 04-09-2012 Pantun Geter 1 - Meuntas Dimensi 0 130 1.023
235. 03-09-2012 Pantun Geter - Bubuka 0 155 1.151
236. 02-09-2012 Martina-Martini 0 142
Petingan
1.075
237. 01-09-2012 The Invisible Barrier 0 150
Petingan
1.176
238. 31-08-2012 Kacanir Bangban 0 90
Petingan
656
239. 31-08-2012 Kabogoh Poek 0 11 86
240. 31-08-2012 Kukupu Peuting 0 13 87