Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
181. 14-11-2012 Kian Santang 0 143 1.150
182. 13-11-2012 Tinekanan 0 150 1.055
183. 12-11-2012 Dapon 0 120 895
184. 12-11-2012 Waditra Tresna 0 76 611
185. 10-11-2012 Menu Hari Pahlawan 0 100 750
186. 09-11-2012 Bosen 0 148 1.113
187. 08-11-2012 Atahan 0 28 371
188. 08-11-2012 Nasibeng Badan 0 131 1.007
189. 08-11-2012 X – File 0 99 777
190. 07-11-2012 Ruménghap 0 40 314
191. 07-11-2012 Sepi Ing Pamrih 0 138
Petingan
964
192. 07-11-2012 Gangnam 0 147 1.195
193. 06-11-2012 Protap 0 143 1.083
194. 06-11-2012 Rahuvana Tattwa 0 149
Petingan
1.175
195. 06-11-2012 Baranangsiang 0 124 1.150
196. 05-11-2012 Sarapan Bubur 0 145 1.198
197. 04-11-2012 Bueuk 0 86 752
198. 02-11-2012 Baluweng Stadium Klimak 0 73 529
199. 02-11-2012 Produk Gagal 0 117 987
200. 01-11-2012 Nu Manco Dina Trotoar 0 60 511
201. 01-11-2012 Kopi Batokan 0 77 592
202. 31-10-2012 Salah Buméla 0 149 1.166
203. 30-10-2012 Duél Highlander 0 60 551
204. 07-10-2012 Missinfo - Jay Or Monique? 0 82 534
205. 01-10-2012 The Last Bid 0 79 640
206. 01-10-2012 Cimunajah 0 55 511
207. 29-09-2012 Werejit 0 138 1.087
208. 27-09-2012 Dislokasi 0 149 1.232
209. 26-09-2012 Ngadeupaan Lincar 0 149 1.172
210. 25-09-2012 Al-wustha 0 30 246