Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
151. 05-12-2012 Dualaslima 0 122 1.077
152. 05-12-2012 Nietzsche : Jelema Gelo 0 135 1.059
153. 05-12-2012 Pesenan 0 21 236
154. 04-12-2012 Dongéng Nu Can Kaharti 0 125 959
155. 03-12-2012 Ngulampreng 0 132 1.184
156. 03-12-2012 Gratifikasi 0 113 1.009
157. 03-12-2012 Aral Subaha 0 95 860
158. 02-12-2012 Bulan 0 91 691
159. 02-12-2012 Borokokok 0 149 1.148
160. 01-12-2012 Marsinah 0 150 1.297
161. 01-12-2012 0 3 16
162. 01-12-2012 Manuk Burung 0 25 196
163. 30-11-2012 Carita Satukangeun Sasakala 0 150 1.140
164. 30-11-2012 Hordéng 0 140 1.382
165. 28-11-2012 Avatar Pamungkas 0 111 921
166. 28-11-2012 Phitagoras Cinta 0 17 95
167. 28-11-2012 Tarucing Katebak Angin 0 139 1.184
168. 27-11-2012 Kuis 0 119 941
169. 26-11-2012 Black Hole Asmara 0 69 564
170. 25-11-2012 Tanjakan 0 137
Petingan
1.245
171. 25-11-2012 Cangcut Taliwanda 0 139 1.054
172. 22-11-2012 Paninggaran 0 69 524
173. 22-11-2012 Bubuy Bulan 0 149 1.199
174. 21-11-2012 Filistin 0 109 882
175. 20-11-2012 Wirahma Nu Baheula 0 146 1.115
176. 20-11-2012 Blueberry Hill (Kakarén nu nyésa ti Bukit Dago) 0 156 1.241
177. 20-11-2012 Teu Parok 0 150 1.180
178. 19-11-2012 Serpihan Mutiara Retak 0 135 1.034
179. 15-11-2012 Merak Kampus 0 149 1.211
180. 14-11-2012 Ogan Lopian 0 56 422