Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
121. 29-12-2012 Salah T.O. 0 131 1.182
122. 29-12-2012 Sakali Moal Tetep Moal 21 140 1.128
123. 28-12-2012 Code A 09 14 157 1.209
124. 28-12-2012 Adat Kakurung Ku Iga 22 143 1.205
125. 28-12-2012 Gerentes Urang Gurun Jeung Kutub 24 139 1.107
126. 27-12-2012 Stock 20 69
Petingan
580
127. 26-12-2012 Suluk Fiksimini Basa Sunda 18 150 1.301
128. 26-12-2012 Natal 8 146 1.354
129. 25-12-2012 Tamiang Meulit Ka Bitis 18 147 1.213
130. 25-12-2012 Pangeusi Laut Jeung Bulan 2 136 1.128
131. 24-12-2012 Bérag Tua 70 149
Petingan
1.226
132. 22-12-2012 Saémbara Fikmin Asah Orbital 12 128 973
133. 21-12-2012 Wadal 12 101
Petingan
827
134. 20-12-2012 Barter 3 70 516
135. 20-12-2012 Upal 11 60 435
136. 19-12-2012 Rebab Buhun 6 88 669
137. 19-12-2012 Kacapi Buhun 0 87 665
138. 19-12-2012 Kresna Lalar 16 68 732
139. 18-12-2012 Peperenian 1 155 1.213
140. 17-12-2012 Pedang Kayu Harum 54 147
Petingan
1.342
141. 17-12-2012 Mosi 14 126 1.030
142. 15-12-2012 Wangkongan 0 120 895
143. 12-12-2012 Kontra Produktip 38 75 627
144. 10-12-2012 Terminal Logos-AlHikmah 0 72 614
145. 10-12-2012 Saksi Banyu 0 41
Petingan
329
146. 10-12-2012 Ceurik Rohingya 0 127 1.119
147. 10-12-2012 Talatah Abah 0 355 2.424
148. 09-12-2012 The Killing Field 0 146 1.260
149. 09-12-2012 Pasini Halimun Jeung Lamping 0 132 1.215
150. 07-12-2012 Nu Embung Disebut Paéh 0 150
Petingan
1.412