Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 19-01-2013 Jambalaya 30 140
Petingan
1.073
92. 19-01-2013 Caligula 36 145 1.256
93. 18-01-2013 Munggah Kahayang 0 149 1.281
94. 18-01-2013 Roxanne 18 102 814
95. 17-01-2013 Sisit Kadal 58 144 1.059
96. 17-01-2013 Apem Jawilem 49 137
Petingan
1.179
97. 16-01-2013 Quo Vadis? 20 105 789
98. 16-01-2013 Rumawat 43 91
Petingan
753
99. 14-01-2013 Usul 24 142 1.318
100. 14-01-2013 Selot 29 104 835
101. 12-01-2013 Céntong 73 131 1.087
102. 11-01-2013 Betus 48 149 1.268
103. 10-01-2013 Wasiat 54 149 1.218
104. 09-01-2013 Wallahu Alam 0 150 1.153
105. 09-01-2013 Hayang Udud 34 37 340
106. 08-01-2013 Talédor 28 79 581
107. 07-01-2013 Sabak 59 148 1.082
108. 06-01-2013 Misilih-misilah-misalah 27 147 1.104
109. 05-01-2013 Layang Katuring Kang Saidah 0 120 991
110. 04-01-2013 Saémbara Fikmin 91 150 1.096
111. 04-01-2013 Gratifikasi 0 139 1.234
112. 03-01-2013 Tumetep 8 59 493
113. 02-01-2013 Email Keur Anjeun 42 94 771
114. 02-01-2013 Can Hayang 21 136 1.009
115. 02-01-2013 Phénoménon 30 141 1.355
116. 02-01-2013 Kr. Moritzko 0 95 792
117. 31-12-2012 Mumunggang Gunung 16 78 624
118. 30-12-2012 Petisi 7 143 1.177
119. 30-12-2012 Sinétron Paripot 3 59 548
120. 29-12-2012 Vaya Con Dios 50 144 1.174