Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 17-02-2013 SMS 0 147
Petingan
1.088
62. 16-02-2013 Dua Tokoh 0 152
Petingan
1.392
63. 15-02-2013 Élegi Kai Jeung Caladi 0 151 1.219
64. 13-02-2013 Manéhna, Lalaki Nu Datang Ti Puhu Jaman 0 149
Petingan
1.280
65. 12-02-2013 Palika Koin 0 149
Petingan
1.299
66. 11-02-2013 Lalangsé Peuting 0 91
Petingan
814
67. 10-02-2013 Prematur 0 82 661
68. 09-02-2013 Suten 0 138 1.096
69. 07-02-2013 Murai Batu 0 125 1.053
70. 07-02-2013 Miceun Beungeut 0 140 1.164
71. 05-02-2013 Purnama Alam 0 144 1.294
72. 05-02-2013 Nganteur Kahayang 0 150
Petingan
1.139
73. 05-02-2013 Layungsari Di Sindangkasih 0 137 1.117
74. 04-02-2013 Pa-liman-an 13 150
Petingan
1.187
75. 01-02-2013 Wirog Rewog 30 149 1.103
76. 31-01-2013 Nyungkun 41 51 473
77. 31-01-2013 Fur Elise 20 33 256
78. 30-01-2013 Pacul 59 114 937
79. 29-01-2013 Alamo-surosowan 24 147 1.262
80. 29-01-2013 Pa Tani 29 118
Petingan
976
81. 29-01-2013 Punarbawa 0 146 1.205
82. 28-01-2013 Siloka Punakawan 0 134 1.015
83. 28-01-2013 Anak Lutung Anonim 0 107 910
84. 25-01-2013 Ngadu Bako Karo Wa Dulatip 22 150 1.299
85. 24-01-2013 Téjanirmala 19 146 1.358
86. 24-01-2013 Taman Safari 20 148 1.423
87. 24-01-2013 Ababil Panyebar Cacar 0 150 1.291
88. 23-01-2013 Rolasan 1 34 240
89. 21-01-2013 Besame Mucho 32 119 948
90. 20-01-2013 Jin Fikmin 37 149 1.243