Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 22-03-2013 Tutut 0 134
Petingan
1.130
32. 21-03-2013 Kalpataru 0 151 1.302
33. 20-03-2013 Nyimas Rantamsari 0 150 1.235
34. 19-03-2013 Néang Karuhun (4) – New Cordova 0 150 1.255
35. 19-03-2013 Néang Karuhun (2) – Panthera Commander 0 150 1.138
36. 19-03-2013 Néang Karuhun (3) – Cat People 0 150 1.199
37. 18-03-2013 Néang Karuhun (1) –when The Smoke Is Going Down 4 51 374
38. 18-03-2013 Kagok 0 45 428
39. 12-03-2013 Audit 0 133 1.073
40. 12-03-2013 Talatah 0 148 1.277
41. 11-03-2013 Mapag Poé Anyar 0 109 810
42. 11-03-2013 Viveri Veri Coloso 0 144 1.301
43. 10-03-2013 Adil 0 102
Petingan
775
44. 07-03-2013 Flow Chart 0 96 756
45. 07-03-2013 Tunggul Dirarud, Catang Dirumpak 0 150
Petingan
1.310
46. 06-03-2013 Nyair Fikmin 0 127 1.121
47. 06-03-2013 Bungkusan 0 119 989
48. 06-03-2013 Side Job 0 141 1.286
49. 05-03-2013 Job 0 141 1.204
50. 04-03-2013 Mural 0 150 1.170
51. 02-03-2013 Tatan-tatan 0 151 1.133
52. 25-02-2013 Pulang Jo! 0 149 1.193
53. 24-02-2013 Tasbih 0 146 1.430
54. 23-02-2013 Sampyong 0 147
Petingan
1.362
55. 22-02-2013 Tukang Urut Munggah Kaji 0 150
Petingan
1.261
56. 21-02-2013 Wangkongan Di Pos Ronda 0 148 1.368
57. 21-02-2013 Néangan 0 99 892
58. 19-02-2013 Beureum, Nu Tansah Ngageterkeun Angen 0 91
Petingan
775
59. 18-02-2013 Dua Tokoh 0 150 1.372
60. 18-02-2013 Élegi Kai Jeung Caladi 0 148 1.200