Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ida Nurulhuda


FBS

Ibu Rumah Tangga. Tara kaboro natangga.

Fikmin Karya Ida Nurulhuda (45 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-07-2015 Méré 0 150 1.067
2. 20-12-2014 Ngaderes Tresna 0 150 1.211
3. 18-11-2014 Natrat 0 143 1.200
4. 16-08-2014 Paris Panjalu 0 149 1.120
5. 31-03-2014 Catetan Balébat 0 146 1.115
6. 19-02-2014 Hap! 0 150 1.105
7. 03-02-2014 Ludeung 0 149 1.146
8. 28-01-2014 Kalangkang Bihari 0 148 1.185
9. 16-01-2014 Sono Abdi Ka Salira, Purnama 0 148 1.204
10. 11-01-2014 StobÉri Di Buruan 0 126 1.064
11. 31-12-2013 ÉlÉgi Dadaha 0 151 1.104
12. 26-12-2013 Pangreureuhan 0 83 693
13. 12-12-2013 Bekas 0 150 1.208
14. 05-12-2013 Tilam Gogoda 0 149 1.091
15. 27-11-2013 Iteuk anu Mulya 0 150
Petingan
1.264
16. 20-11-2013 Sihir Pasirbuncir 0 147
Petingan
1.232
17. 12-11-2013 Abong Kéna 0 150 1.212
18. 05-11-2013 Mapay Lembur 0 150
Petingan
1.125
19. 16-10-2013 Bendu 0 151 1.119
20. 09-10-2013 Nu Salawasna Kapicangcam 0 151
Petingan
1.207
21. 04-10-2013 Cika- Cika 0 150
Petingan
1.313
22. 12-09-2013 Jampé Indung 0 149 1.213
23. 02-09-2013 Kareueus Kuring 0 149 1.115
24. 25-08-2013 Kingkin Di Althof 0 106 850
25. 25-08-2013 Kingkin Di Althof 0 105 849
26. 17-08-2013 Kembang Bubuay 0 146 1.193
27. 12-08-2013 Mulang 0 148 1.207
28. 23-07-2013 Juru Duum 0 144
Petingan
1.085
29. 18-07-2013 Leumpang Sireum 0 143 1.038
30. 13-07-2013 Teu Sapaneja 0 145 1.121